Pracownia Wypieków
2013-10-17

Precle

›
Przepis na PRECLE
10 komentarzy:
2013-10-13

Croissanty

›
Zapraszam na croissanty
5 komentarzy:
2013-09-24

›
Drodzy Czytelnicy, ze względu na brak czasu, nie będę już prowadziła bloga Pracownia Wypieków. Dziękuję za wspólny czas, liczne pytani...
22 komentarze:
2013-07-15

Puszyste ziemniaczane bułeczki z prodiża

›
Puszyste ziemniaczane bułeczki z prodiża Ziemniak o wadze 200 g plus 200 ml wody 15 g świeżych drożdży 1 łyżka mleka w proszku 300 g ...
9 komentarzy:
2013-05-05

Chleb oliwkowy na zakwasie

›
Ten chleb jest bardzo łatwy, pod warunkiem, że mamy świeży, bardzo aktywny zakwas. Czas wyrastania zależy od wielu czynników, między inn...
26 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer

O mnie

Moje zdjęcie
Wyświetl mój pełny profil
Obsługiwane przez usługę Blogger.