2013-10-17
Precle
›
Przepis na PRECLE
10 komentarzy:
2013-10-13
Croissanty
›
Zapraszam na croissanty
5 komentarzy:
2013-09-24
›
Drodzy Czytelnicy, ze względu na brak czasu, nie będę już prowadziła bloga Pracownia Wypieków. Dziękuję za wspólny czas, liczne pytani...
22 komentarze:
2013-07-15
Puszyste ziemniaczane bułeczki z prodiża
›
Puszyste ziemniaczane bułeczki z prodiża Ziemniak o wadze 200 g plus 200 ml wody 15 g świeżych drożdży 1 łyżka mleka w proszku 300 g ...
9 komentarzy:
2013-05-05
Chleb oliwkowy na zakwasie
›
Ten chleb jest bardzo łatwy, pod warunkiem, że mamy świeży, bardzo aktywny zakwas. Czas wyrastania zależy od wielu czynników, między inn...
26 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer