2013-09-24

Drodzy Czytelnicy,

ze względu na brak czasu, nie będę już prowadziła bloga Pracownia Wypieków. Dziękuję za wspólny czas, liczne pytania w komentarzach i mailach, dzięki którym i ja wiele się nauczyłam.
Wszystkich zainteresowanych nowymi przepisami, zapraszam po inspiracje na White Plate, gdzie od czasu do czasu będę publikowała nowe przepisy na chleb i bułki.

Z serdecznymi (piekarskimi) pozdrowieniami,
Liska

22 komentarze:

  1. To my dziękujemy za poświęcony czas i świetną bazę przepisów!

    OdpowiedzUsuń
  2. Rozumiem, dziękuję.
    - Nieutulona w Żalu.

    OdpowiedzUsuń
  3. Rozumiem, dziękuję.
    - Nieutulona w Żalu.

    OdpowiedzUsuń
  4. Dziękuję za całą wiedzą, którą tu przekazałaś! Dzięki Tobie wyhodowałam zakwas, piekę chleby i inne różności.

    OdpowiedzUsuń
  5. To bardzo cenna dla mnie wiedza, którą tu zdobyłam. Tym bardziej, że zawsze piekłam chleb w automacie i tylko jeden rodzaj. Teraz się w tej materii rozwinęłam. :) Dziękuję ślicznie.
    Pozdrawiam Ilona

    OdpowiedzUsuń
  6. Regularnie odwiedzam oba blogi, dzięki Tobie wyhodowałam 3 lata temu pierwszy zakwas, który służy mi do dziś. Dzięki za inspiracje, jasne przepisy i rozwiewające niejasności odpowiedzi w komentarzach. powodzenia w dalszym rozwoju:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ja również dziękuję za wszystkie informacje, wskazówki i cudowne przepisy! Nawet jak nie będzie nowych przepisów to Pracownia Wypieków pozostanie dla mnie jednym z najlepszych blogów o pieczeniu! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Dzięki za wszystkie porady, rady i pomoc w odkrywaniu świata pieczywa domowego. Rodzina nie może żyć bez mojego chleba według Twojego przepisu. Pozdrawiam i powodzenia :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Strasznie przykro się żegnać.
    Życzę powodzenia

    OdpowiedzUsuń
  10. Anonimowy24.9.13

    Rozumiem i również dziękuję. Mam jednak nadzieję, że blog pozostanie i ciągle można będzie na niego zaglądać po przepisy?

    OdpowiedzUsuń
  11. Książka ma początek i koniec, film też, koncert, piosenka, gra, pasta do zębów, praca, dzień - wszystko. A blog to takie dziwne miejsce, gdzie nie ma okładki, która zaczyna i kończy, ani czasu ani żadnych innych ram. Jest tylko początek i trzeba powiedzieć "koniec", jeśli chce się go zamknąć.

    OdpowiedzUsuń
  12. wspaniale się piekło z Pracownią :) mam nadzieję, że z White Plate również co nieco upiekę :) pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  13. Przyłączam się do podziękowań. Chociaż słowo dziękuje to nic w porównaniu do chlebów ktore zaczęłam piec właśnie dzięki temu blogowi...

    OdpowiedzUsuń
  14. Dzięki Lisko za wszystkie przepisy, wskazówki i czas, który na to poświęciłaś. Dzięki Tobie piekę chleby. Pozdrawiam serdecznie, Karola Łukasiewicz

    OdpowiedzUsuń
  15. Lisko, podziękowania za całokształt, za wielką klasę, kulturę nie tylko kulinarną, za piękne zdjęcia, inspiracje i solidną porcję wypiekowych mądrości. Proszę tylko, byś Pracowni Wypieków nie zamykała, a my i tak będziemy do niej zaglądać. Wszystkiego dobrego, pozdrowienia!

    OdpowiedzUsuń
  16. Dziękuję. Twój ulubiony chlebek , jest również ulubionym moim i mojej rodziny. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.

    OdpowiedzUsuń
  17. Hmmm, a czy dałabyś radę podpiąć 'Pracownię' pod White Plate (jako zakładkę na przykład)? Żeby przypadkiem nie przepadło takie cenne źródło :)

    Pozdrawiam ciepło.

    OdpowiedzUsuń
  18. Ja również dziękuję za pomysły na chlebki i proszę o niekasowanie wpisów, bo są skarbnicą wiedzy.
    Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  19. Szkoooodaaa.... Żal. Ale dziękuję za ten wspólny czas blogowy. I niecierpliwie czekam na Twoją książkę o chlebach. Serdeczności jesienne :)

    Martajotka

    OdpowiedzUsuń
  20. Szkoda, dla mnie Pracownia Wypieków zawsze była przed White Plate, bo i wypieki lubię z gotowania najbardziej. Ale i tak będę tu jeszcze nie raz zaglądać w poszukiwaniu przepisu. Kilka już na stałe zagościło w mojej kuchni :)

    OdpowiedzUsuń
  21. Oj, niech tylko te przepisy zostaną tu na blogu, są dla mnie nieocenioną bazą, gdy zapomnę co z czym :)
    A bagietki cebulowę wałkuję nieustannie!!! :) DZIĘKUJĘ bardzo i ślędzę White Plate :)

    OdpowiedzUsuń
  22. Lisko mam nadzieję, ze nie skasujesz jednak bloga, bo czesto tutaj zaglądam po inspirację:). Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wizytę na blogu. Jeśli masz konkretne pytania dotyczące prezentowanych przepisów, a nie znajdujesz na nie odpowiedzi w poście lub komentarzach, napisz do mnie maila: whiteplate5 (małpa) gmail.com.

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.