Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości - obiecuję odpowiedzieć na wszystkie pytania dotyczące pieczenia jak tylko wrócę z urlopu. Pozdrawiam serdecznie wszystkich wielbicieli domowego chleba :-)
zrobiłam zakwas drugiego dnia go dokarmiłam, ale po kilku godzinach zapach był nie do zniesienia... Czy to możliwe żeby, biorąc pod uwagę temperaturę w piątek i sobotę, żeby zakwasił się za bardzo?
Dziękuję za wizytę na blogu. Jeśli masz konkretne pytania dotyczące prezentowanych przepisów, a nie znajdujesz na nie odpowiedzi w poście lub komentarzach, napisz do mnie maila: whiteplate5 (małpa) gmail.com.
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.
Lisko,
OdpowiedzUsuńzrobiłam zakwas drugiego dnia go dokarmiłam, ale po kilku godzinach zapach był nie do zniesienia... Czy to możliwe żeby, biorąc pod uwagę temperaturę w piątek i sobotę, żeby zakwasił się za bardzo?
Pozdr
Kamila