tag:blogger.com,1999:blog-3080264515887344444.post1912353293547631756..comments2023-10-12T14:00:54.631+02:00Comments on Pracownia Wypieków: Tarta botwinkowaLiskahttp://www.blogger.com/profile/07253009099549348703noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3080264515887344444.post-77222004728432389492010-05-06T19:33:30.104+02:002010-05-06T19:33:30.104+02:00Upiekłam tę tartę dzisiaj na obiad - niestety jest...Upiekłam tę tartę dzisiaj na obiad - niestety jest dość pracochłonna. Efekt był dobry, i mężowi smakowała. Tylko wydaje mi się, że w tej masie na wierzch jest za dużo śmietany - przynajmniej jak na mój gust.<br /><br />Z tego przepisu robiło się obiad bardzo dziwnie. Zazwyczaj przepisy na Twoich blogach, Lisko, są ślicznie napisane, osobno składniki, osobno wykonanie, opisane dość dokładnie. A tutaj taki trochę nieład. No ale dla chcącego nic trudnego przecież :)<br /><br />To był mój debiut z botwinką i muszę powiedzieć, że w bardzo dobrym stylu.Milkahttps://www.blogger.com/profile/14934490142643278202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3080264515887344444.post-22709244888239418852010-04-27T15:24:35.603+02:002010-04-27T15:24:35.603+02:00Kiddo, w oryginalnym przepisie ciasto ma posłużyć ...Kiddo, w oryginalnym przepisie ciasto ma posłużyć na dwie tarty(patrz link na dole)...bunciahttps://www.blogger.com/profile/17175152953464950181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3080264515887344444.post-31584224129097038072010-04-22T09:58:15.854+02:002010-04-22T09:58:15.854+02:00Lisko, dlaczego po zagnieceniu ciasta dzielisz je ...Lisko, dlaczego po zagnieceniu ciasta dzielisz je na dwie części? Czy ma to znaczenie skoro ciasto dajesz tylko na spód?Dutihttps://www.blogger.com/profile/08846873545127445227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3080264515887344444.post-26356187466630155912009-04-10T10:44:00.000+02:002009-04-10T10:44:00.000+02:00Witaj,Utworzenie Fine. Ten blog jest jak inne blog...Witaj,<BR/><BR/>Utworzenie Fine. Ten blog jest jak inne blogu, bardzo profesjonalna i informacyjnych. Komplement<BR/><BR/>Greeting JacktelJack Thttps://www.blogger.com/profile/01609128863156335486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3080264515887344444.post-23023877192618252942008-09-19T12:15:00.000+02:002008-09-19T12:15:00.000+02:00wygląda niesamowicie, i pewnie też smakuje, dzięki...wygląda niesamowicie, i pewnie też smakuje, dzięki za przepis !<BR/>-fanki botwinkipieczokihttps://www.blogger.com/profile/11479757451563594563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3080264515887344444.post-7738479260155792602008-05-31T16:50:00.000+02:002008-05-31T16:50:00.000+02:00Przepiekne zdjecia. Dobry apart albo utalentowany ...Przepiekne zdjecia. Dobry apart albo utalentowany fotograf (albo oba). Wyglada przesmacznie. Ladny blog, ogolnie... Ale ja wlasciwie szukam tortu bananowego...oddhttps://www.blogger.com/profile/11199572112098143871noreply@blogger.com