2009-03-04

Krótka przerwa

Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości - obiecuję odpowiedzieć na wszystkie pytania dotyczące pieczenia jak tylko wrócę z urlopu.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich wielbicieli domowego chleba :-)

1 komentarz:

  1. Anonimowy28.8.11

    Lisko,

    zrobiłam zakwas drugiego dnia go dokarmiłam, ale po kilku godzinach zapach był nie do zniesienia... Czy to możliwe żeby, biorąc pod uwagę temperaturę w piątek i sobotę, żeby zakwasił się za bardzo?

    Pozdr
    Kamila

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wizytę na blogu. Jeśli masz konkretne pytania dotyczące prezentowanych przepisów, a nie znajdujesz na nie odpowiedzi w poście lub komentarzach, napisz do mnie maila: whiteplate5 (małpa) gmail.com.

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.